Interim bestuur en management

Ik werk met drie vormen van interim bestuur / management:

Bestuurs-  / management ondersteuning

Iedereen heeft wel eens een extra steun nodig om alles weer op orde te krijgen of te voorkomen dat het uit de hand loopt. Daar is niets mis mee. Het voorkomen van een vacature of crisis is beter dan er van te moeten genezen. Ik wil graag u dat extra beetje energie geven dat u nodig heeft. Dat kan zelfs heel onopvallend.

Bestuurs- / management overbrugging

Een plotselinge vacature in uw bestuur / management brengt risico’s met zich mee. Ook wanneer een goede manager vertrekt, kost het de nodige tijd om een nieuwe te vinden. Ik bied u aan deze periode in alle rust te overbruggen! Mocht u dat interessant vinden, dan help ik u bij de procedure om te zoeken naar het nieuwe talent!

Bestuurs- / management vervanging

De kracht van goed bestuur / management  is om een crisis in uw organisatie te voorkomen of bij eventuele dreiging te beheersen. Als interim-bestuurder / manager kunnen wij de gehele organisatie tijdelijk besturen of als interim-manager een onderdeel van de organisatie. Ziet u risico’s in uw organisatie en wilt u graag eens een onafhankelijke bestuurder mee laten kijken? Ik bied u graag een helpende hand. Ook al is bij u alles “in control"....Helaas geldt: "we never expect the unexpected events!”. Wanneer het toch mis gaat, gaat helaas al te vaak de schijnwerper en het vergrootglas richting u en de medewerkers en komt het proces om er uit te komen juist stil te liggen. Herkent u deze situatie? Ik bied u graag de sleutel tot de oplossing en wil graag uw externe troubleshooter zijn voor interne uitdagingen!

Terug naar overzicht
Geïnteresseerd?

Voor meer informatie neem gerust vrijblijvend contact met mij op.

Neem contact op